logo
fr nl uk
home
Winkels

Het ontwerp, de fabricage en de plaatsing van elk type meubilair. Op plan, modulair of op maat. Voor winkels en warenhuizen.Klik hier voor meer informatie!
Kantoren

Het ontwerp, de productie en de plaatsing van alle meubilair voor complete kantoorinrichting.Klik hier voor meer informatie!
Architecten

Realisatie van alle inrichtings- en decoratieprojecten, op basis van ontwerpen van een architectenbureau. We werken met materialen als: laminaat, Corian, gelakt hout, roestvrij staal en staal.

Klik hier voor meer informatie!
News

25-03-2014: Een nieuw broodmeubel van Wauters!
Wauters werkt voortdurend aan innovaties voor uw verkooppunt. We ontwikkelden dan ook een gloednieuwe generatie broodmeubilair, perfect ...Klik hier voor meer informatie!
Welkom

De NV WAUTERS, opgericht in 1922, is gespecialiseerd in de fabricage van modulair meubilair voor de inrichting van commerciële en professionele ruimtes.

In onze fabriek van ruim 8.000 m² in de buurt van Brussel, werden een schrijnwerkerij, een metaalatelier en een lakstraat ondergebracht. We bieden onze klanten dan ook een complete, snelle en flexibele service.  

We werken hoofdzakelijk projecten uit voor grootwarenhuizen (winkelrekken, specifiek meubilair, toonbanken, displays,…), Daarnaast kan u op de vakkennis van NV WAUTERS rekenen voor de inrichting van uw kantoren en uw interieur.

S.A. Wauters N.V.
Bergensesteenweg 339 A
1600 Sint-Pieters-Leeuw


Tel: +32 (0)2 377.30.15
Fax: +32 (0)2 377.44.45
picto