logo
fr nl uk
home

Producten

Winkels
__________________________________

Kantoren
__________________________________

ArchitectenWinkels

Warenhuizen
Sinds 1922 is de firma Wauters dé ideale partner voor grootwarenhuizen.
Dankzij deze jarenlange ervaring, ontwikkelden we een buitengewone vakkennis en onze manier van werken is helemaal op onze klanten afgestemd. We maken producten voor alle afdelingen in warenhuizen met uitzondering van de koelafdeling.

U vindt bij ons een breed gamma aan meubilair in hout of metaal:
winkelrekken, onthaalmeubilair (toonbanken,…), karakteristieke meubels (voor brood, wijn, fruit en groenten, bloemen, magazines,…), decoratie, benodigdheden voor uw traiteurafdeling, shop in shop mogelijkheden, duurzame displays en staanders

Onze meubelmakers en installateurs zorgen voor de plaatsing en de afwerking in de winkel. Zij garanderen u een complete service en een verzorgd resultaat.

Winkels
Ons technisch bureau helpt u om uw ideeën uit te werken en nieuwe concepten uit te proberen.
Vanuit onze ervaring als fabrikant, adviseren we u over de mogelijke materialen en productietechnieken die het beste aan uw wensen én uw budget beantwoorden.

Standaard winkelrekken in metaalgeven we een originele en unieke bekleding die helemaal bij uw producten past. Onze standaard rekken in metaal zijn stevig en makkelijk te (ver)plaatsen.
U kunt ook opteren voor een lamellen achterwand, met legplanken in glas of staanders in gekleurd plexiglas… De originaliteit van uw winkel wordt enkel door uw verbeelding begrensd!Groenten en fruit houtwerkchampion

Boekhandel meubilairathus

Broodmeubilair V2athus

Op maat meubel « La compagnie des petits »athus

Access – Elsensesteenweg, 1050 Brusselathus

Desk met verbuigingathus

S.A. Wauters N.V.
Bergensesteenweg 339 A
1600 Sint-Pieters-Leeuw


Tel: +32 (0)2 377.30.15
Fax: +32 (0)2 377.44.45
picto